petak, 2. prosinca 2011.

BUVLJAK-a di si ti


  " naš mali doprinos ovoj hvale vrijednoj akciji"

Split: Zvijezde na buvljaku za pomoć ugroženim obiteljima


Udruga Most i ove godine organizira tradicionalni buvljak, a sredstva koja se prikupe od prodaje predmeta namijenjena su socijalno najugroženijim obiteljima s područja Splita. Od početka studenog su se prikupljali predmeti koji će se Splićanima na prodaju ponuditi u subotu na platou ispred HNK. 

Zainteresirani će moći kupiti dobro očuvane CD-e, DVD-e, knjige, suvenire, nakit, VHS kazete i ploče. Osim buvljaka organizira se i prigodna prodaja na kojoj će svoje proizvode ponuditi: eSTe Bar, Savez kuhara mediteranskih i europskih regija, KNH Torcida Split, Christelle nakit, COO „Juraj Bonači“ Dnevni centar Firule, Udruga Mag, Blitz – film i video distribucija, Dječji vrtić „Zlatna ribica“, a udruga Most prodavat će božićne ukrase koji su nastali tijekom njihove radionice. Najavljeno je kako bi proizvode trebali, osim njihovih volontera, prodavati i Andrea Šušnjara, Tedi Spalato, Dražen Zečić, Robert Kurbaša, veterani Hajduka, članovi Torcide i Moto kluba „Fjaka“.

 Prikupljena sredstva darovat će se 200 socijalno ugroženim obiteljima. Najveći buvljak organizira se u sklopu humanitarne akcije koja se, pod nazivom „A di si ti?“ organizira jedanaestu godinu za redom.
buvljak

SPLIT