ponedjeljak, 31. listopada 2011.

ENTUZIJAZAM

Blog je novoustoličen ,kao podrška grupi entuzijasta ,okupljenih u udrugu Spalatin.Ono što nas vodi je iskonska ljubav prema prošlosti oličenoj u predmetima iz doba naših djedova.Udruga postoji tek godinu dana i ovo je još jedan korak u popularizaciji izgubljenih i zaboravljenih vrijednosti kroz rad iste.
Nastojat ćemo  biti afirmativni u smislu edukacije novih članova ,koje i ovim putem pozivamo da nam se pridruže ,u djieljenju ljubavi prema starinama u bilo kojem obliku i ma kakvu vrijednost imale.Bit će nam zadovoljstvo uputiti ih u tajne sakupljanja ,naročito mlađe  generacije ,ali ne isključujući bilo koga tko ima afiniteta ka ovom području ljudskog djelovanja..
Pozivamo i druge udruge ,pojedince na suradnju od koje sigurni smo možemo imati uzajamnu korist.Nemamo ograničenja na grad,državu ,kontinent,rasnu ,nacionalnu,spolnu.dobnu  pripadnost.Svi su dobrodošli ako su ljudi otvorena srca i slobodna duha. i ako s nama dijele zajedničku ljubav.
U daljnim postovima ,predstavit ćemo vam djelovanje udruge ,neke od predmeta koje imamo u svom fundusu, istaknute članove,njihova znanja i afinitete ,prostor u kojem djelujemo i naročito grad iz kojeg dolazimo..Grad Split koji je sam po sebi jedna izuzetna  vrijednost ,naročito u smislu našeg interesnog područja   .

predsjednik udruge "Spalatin" JOSIP VULIĆ -JARO
amfora

Nema komentara:

Objavi komentar

komentirajte,pitajte,ocjenjujte,sudjelujte u stvaranju bloga

SPLIT