petak, 11. studenoga 2011.

BILI ZAGREB

Kao što smo i najavili,ovdje na blogu promovirat ćemo osobe kojima je kolekcionarstvo ,ako već ne opsesija ,onda bar hobi ili način življenja.U ovom kratkom vremenu od uspostave bloga imamo veliki broj ulazaka ,iz mnoštva zemalja ,skoro sa svih strana svijeta i još veći broj osoba spremnih na suradnju koji nam se javljaju putem mailova.
Izdvojili smo jednog od njih ,da vam ga predstavimo ,a ujedno da mu pomognemo da na ovaj način dođe do što više predmeta koji mu nedostaju u njegovoj zbirci.
Sina iz Zagreba ,kolekcionar Hajduka,svega što može prikupiti o voljenom klubu ,a posebno literature. Poslao nam je jednu zanimljivu kartu ,nogometnu ulaznicu iz 1990 god.


CROATIA MELBOURNE -HAJDUK SPLIT.
Po njegovom to je jedna od dvije takove postojeće ,sačuvane na svijetu.U njegovom posjedu je ova zelena i on je spreman ponuditi je u zamjenu za literaturu o Hajduku.Osim toga posjeduje oko 1 000  starih utakmica Hajduka na dvd u i uz to gomilu ,knjiga ,časopisa ,suvenira itd.
Pozdravljamo Sinu,a vas pozivamo da nam se javite ,ako imate što za zamjeniti ,prodati ili ako želite  nešto kupiti.,da i na ovaj način pomognemo Zagrebačkom zaljubljeniku u bilu boju.

e mail - udrugaspalatin@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

komentirajte,pitajte,ocjenjujte,sudjelujte u stvaranju bloga

SPLIT