subota, 15. lipnja 2013.

RARITET -ZNAČKA NK MORNAR-SPLIT

NK MORNAR SPLIT
Još se nije osušila tinta na prethodnom postu  ili prevedeno na računalni riječnik još se kompjutor nije ohladio ,nagnan sam igrom slučaj pisati novi post o istoj temi ,ali sad iz rakursa onoga što posjeduje , a ne onoga što savjetuje.
Kažem igrom slučaja,a mislim providnošću, poslušah samoga sebe i kao što negdje u tom  uratku piše,prošvrljajte,počistite ladice sigurno ćete naletjeti na koju zaostalu značku.,ja nebudi lijen učinim točno tako .Pet šest zabludijelih komada,sakrivenih u tamnim kutovima namještaja moje sobe za čas se nađoše u mojim rukama..Oduševljen što napokon uradih ono što pametan savjetuje,-pisac prošlih redaka,ja ovi sadašnji malo gluplji odlučim istražiti pronađeno.
MORNAR SDJRM piše na jednoj meni na prvi mah najlijepšoj znački i nju odvojim i  ostavim  za kraj istraživanja..Već nakon pet minuta moje veselje pređe u neku vrstu rezignancije,jer što god progooglam pronađem rezultat ravan nuli.Ne da nema rezultata,nego ih ima i previše i skoro većina završava  početna cijena 1 kn ili kupi odmah 5 kn.
Kad sam već počeo red je da završim do kraja.Utučem značka,pa MORNAR ,pa SDJRM  i nula ,prebacim na slike,nigdje ove moje,promislim jeli to nula kao ona gori ili je to nula kao RIJETKO. Izgubim tako dobrih dva sata, stalno saldo ništa.
Odustajem.
Neki glasić u mojoj glavi ne da mi mira ,pokušaj ovo kaže ,pokušaj ono opet će.Dosta pun mi te je k..........c
zavičem ,usebi ,ne slušam više tebe a kamoli onog kretena iz prošlog posta,idem ća leć.
Ali kako to već biva on nema obraza ,ne prestaje zvocati i natjera me da usrid noći palim računalo i onako bunovan tražim neku debilnu značku..
Amo probati na drugi način SD bi moglo značiti SPORTSKO DRUŠTVO,pa upišem tako..
Poput nekog energetskog topa,zapljusne me jako svijetlo,svjetlo što reflektira se od malog nacrtanog amblema,značke  SDJRM -MORNAR,eureka pomislim kao da sam pronašao neki novi izum.
a ne tako banalnu stvarčicu.
Dalje je sve povijest,tj ne da mi se više pisat.
Uglavno to je značka NOGOMETNOG  KLUBA MORNAR IZ SPLITA. i evo rezultata i famozne značke
Ne znam vrijednost,ali za mene vrijedi zlata,jer sad mogu mirno poć spavat
I još jedna stvar sad znam da je u Splitu postojao još jedan nogometni klub imenom NK MORNAR
REZULTAT ISTRAŽIVANJA

Nema komentara:

Objavi komentar

komentirajte,pitajte,ocjenjujte,sudjelujte u stvaranju bloga

SPLIT