ponedjeljak, 7. studenoga 2011.

SPLIT-NEKAD

Slike i kartoline (razglednice ) Splta u neka davna vrimena.Vrimena kad se kugla okrećala toliko sporo da je čovik ima vrimena ,sist ,popit kafu,kad su šinjorine oblačile najlipše monture pri izlasku ,kad je grad bija toliko mal da si ga moga pritrčat. Doba kad  su gornji dilovi bili poja i vinogradi.,a brodi jidrima se dičili.
Hajduk i Anarh igrali ,pravi balun ,a none prolivale vodu iz vrča.Sokolski sletovi bili važni,a Marjan golo brdo poviše mista.

Broj komentara: 5:

  1. ritko kad naletin na netu da me nešto oduševi kao ove slike moga grada.Zanima me kako se može doći do njih ,volila bi poneke imati doma .Ako ikako možete pomoći ,molila bi da mi se javite.
    Sviđa mi se blog,odličan je ,samo tako naprid ,pratit ću vas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga gospođo ,žao mi je što vam ranije nisam odgovorio ,ali igrom slučaj zbog puno posla tek sad naletim na ovaj komentar.Ako vas još zanimaju fotografije javite mi se porukom na mail-st.kolekcionar@gmail.com pa ćemo nešto smisliti.
      PS
      Drago mi je da vam se sviđa blog

      Izbriši
  2. bravo ,moran ovo materi pokazat

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala na linku za udrugu i blog! Ja sam inace isto kolekcionar iz Splita i kolekcioniram igracke (sve, vintage i nove) te retro konzole, stripove, albume sa slicicama ...

    http://toystory.blog.hr
    kolekcionar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ste zainteresirani za igračke,lutke itd ,došao sam u posjed određene količine,javite se

      Izbriši

komentirajte,pitajte,ocjenjujte,sudjelujte u stvaranju bloga

SPLIT